Lederuddannelser og lederkurser – sådan markedsføres de!

Vi skaffer deltagere til dine lederuddannelser og lederkurser

Med markedsføring på Lederuddannelserne.dk kommer du i kontakt med private, virksomheder og organisationer, der søger lederuddannelser og lederkurser – uanset om de afholdes som fysiske møder, på nettet eller downloades som videoer og lydfiler. De besøgende finder os takket være vores stærke søgemaskineoptimering og domænenavn. Vi kender til online marketing og ved, hvordan besøgende bliver til deltagere på dine lederuddannelser og lederkurser.

Du kan markedsføre lige så mange lederuddannelser og lederkurser, som du har lyst til – uanset hvilken måde de formidles på. Vælg mellem flere markedsføringsmodeller, som varierer på antal dage, pris, fremhævning (topplaceringer og anderledes baggrundsfarve) og andre muligheder. Når markedsføringsperioden er udløbet på en af dine lederuddannelser eller lederkurser, så kan du nemt forlænge med ny markedsføringsperiode.

Tryk her for gratis markedsføring af lederuddannelser og lederkurser i 90 dage!

Vi arbejder på at integrere Google Analytics på websiden, hvor du kan håndtere dine lederuddannelser og lederkurser. Så har du mulighed for at følge med i besøgsstatistikker og besøgsadfærd.

Markedsføring og fokus på synlighed af dine lederuddannelser og lederkurser

Lederuddannelserne.dk tilbyder markedsføring og synlighed af dine lederuddannelser og lederkurser på følgende måde:

 • Lederuddannelsen eller lederkurset søgemaskineoptimeres af os.
 • Søgemaskinerne Google, Bing, Yahoo og DuckDuckGo informeres om lederuddannelsen eller lederkurset – så du får også direkte trafik fra søgemaskinerne.
 • Vi markedsfører lederuddannelsen eller lederkurset på de sociale medier:
 • Du får en udbyder-profilside med info om dit firma, lederuddannelser, lederkurser, referencer, billeder og links til dit website.
 • Vælg flere kategorier på én gang til lederuddannelsen eller lederkurset – dog max 10 kategorier.
 • Indsæt links til dit website eller din webshop i beskrivelsen af lederuddannelsen eller lederkurset.
 • I bunden af alle websiderne vises de nyeste udbydere automatisk  – så her bliver du også vist frem.
 • Du får, som ny udbyder, en velkomst på vores blog med en beskrivelse af dit firma, dine uddannelses- og kursustilbud og med links til dit website – det øger din “værdi” hos Google og de andre søgemaskiner, hvilket kan give dig bedre placeringer i søgeresultater.
 • Bannerannoncering med forsidebannere og kategoribannere
 • Vi køber annoncer på Google, BING og Facebook for at øge trafikken til Lederuddannelserne.dk og dermed dine lederuddannelser og lederkurser.
 • Vi udgiver løbende nye blogindlæg og artikler om lederuddannelse – så trafikken til Lederuddannelserne.dk, og hermed muligheden for flere besøg på din lederuddannelse eller dit lederkursus, øges.
 • Nem betaling med VISA/Dankort, VISA og Mastercard.

Vi leverer effektiv markedsføring af lederuddannelser og lederkurser – og vil på forespørgsel kunne levere dokumentation for besøgsadfærd og den interesse, de besøgende viser for dine uddannelses- og kursustilbud.

* Gælder ikke for lederuddannelser og lederkurser oprettet på prøveperiode!

1-2-3 – oprettet!

…så let er det at få en konto – og markedsføringen af lederuddannelsen eller lederkurset er i gang!

1. Opret konto

Opret en gratis konto ved at registrere dig her: Opret ny konto

Registreringsformular - Lederuddannelser og lederkurser

2. Tilføj lederuddannelse eller lederkursus

Opret lederuddannelsen eller lederkurset på websiden her: Tilføj lederuddannelse og lederkursus

Oprettelsesformular - Lederuddannelser og lederkurser

3. Se/ret/forlæng lederuddannelserne eller lederkurserne

Når lederuddannelsen eller lederkurset er oprettet, så kan du rette tekster og billeder på websiden her: Se/ret/forlæng lederuddannelse eller lederkursus

Det er også der, at du kan forlænge synligheden/markedsføringen af lederuddannelserne eller lederkurserne med flere dage.