Lederuddannelserne.dk – idéen fødes i 2016

I efteråret 2016, overhører idémanden bag Lederuddannelserne.dk, Tommy Wohlert, 2 kvinders snak omkring etableringen af en spirituel lederuddannelse. Uddannelsen skal ”connecte” mennesker, intuition, natur og beslutninger. Kvinderne får skabt en hjemmeside. Snart er tekster, billeder og strukturen på plads – og der indarbejdes god SEO (søgemaskineoptimering) på alle sider.

Spørgsmålet opstår derefter om, hvor, hvordan, hvor meget og over for hvem skal lederuddannelsen markedsføres. Hvor markedsfører man lige en lederuddannelse? Hvordan kan en lederuddannelse markedsføres? Hvor meget skal en lederuddannelse markedsføres for at blive set af nok personer til at nok personer vælger den til? Og over for hvem er det optimalt at markedsføre en lederuddannelse?

Hvor markedsfører man lige en lederuddannelse?

Kvinderne undersøger internettet for markedsføringskanaler og -portaler. Der var kun nogle få stykker – bl.a. en med adskillige uddannelser og kurser uden klart fokus på lederuddannelse og så var det yderst bekosteligt at være kunde hos dem. En anden udbyder havde relativt få uddannelser og kurser – og samtidig var der heller ikke her noget større fokus på lederuddannelse.

De sociale medier blev ligeledes undersøgt – om de kunne blive brugt til markedsføring, men heller ikke her var der et samlet sted for lederuddannelser.

Lederuddannelse og lederkursus med 100 procent fokus - Udbydere fra DK

Idémanden går på opdagelse i branchen for lederuddannelser

Grundet manglende match på markedsføringsmuligheder på internettet, begynder idémanden også at undersøge branchen – og når frem til det samme resultat som kvinderne. Der var stort set ingen gode muligheder for markedsføring af lederuddannelser. Enten var man bundet i lang tid på et abonnement, ellers var antallet af uddannelses- og kursustilbud for omfattende og uoverskueligt, eller også var prisen ude af proportioner med hvad kvinderne følte de fik retur – og slutteligt så var der kun marginalt fokus på lederuddannelse. Idémanden erhvervede www.lederuddannelser.dk og www.lederuddannelserne.dk – og idéen om en ny portal for promovering af fremtidens lederuddannelser skulle nu realiseres.

Hvordan kan en lederuddannelse markedsføres?

Der er mange måder at markedsføre en lederuddannelse på f.eks. annoncer i aviser og magasiner, bannere på udvalgte websites, messer, bus- og biografreklamer, sociale medier i form af annoncer eller egen side og slutteligt på internetportaler a la lederuddannelserne.dk.

Hvor meget skal en lederuddannelse markedsføres for at blive set af nok personer til at nok personer vælger den til?

Udbydes lederuddannelsen året rundt, kan markedsføringen med fordel være aktiv året rundt. Selvom lederuddannelsen måske alene udbydes halvdelen af året, så er det vigtigt at prøve at indregne deltagernes ”beslutningstidspunkter” – for beslutter de sig for at deltage på en lederuddannelse få dage/uger før lederuddannelsen begynder eller ligger beslutningen meget tidligere?

Nem løsning og markedsføring på Lederuddannelserne.dk

Vi har gjort det nemt for udbydere at markedsføre sig, både i forhold til oprettelse, redigering og forlængelse af markedsføringsperioden for lederuddannelser. Få valgmuligheder gør hele proceduren let og overskuelig. Så på få minutter kan en lederuddannelse være aktiveret og synlig over for de mange besøgende og søgende på nettet.

Dertil kommer at udbydere kan markedsføre sig med artikler (med/uden link), bannere og egen profilside. Yderligere vil aktive lederuddannelser også blive markedsført på de sociale medier (Facebook, Twitter og LinkedIn) og subsitet: Lederuddannelser.dk plus nogle af nedenstående domæner.

Vi er ligeledes indehaver af domænerne:
– Spirituel lederuddannelse
– Intuitiv lederuddannelse
– Online lederuddannelse
– Alternativ lederuddannelse
– Fremtidens lederuddannelse
– Innovativ lederuddannelse
– Strategisk lederuddannelse
– Transformerende lederuddannelse
– Grundlæggende lederuddannelse
– Videregående lederuddannelse.

Så hvis kunderne på lederuddannelserne.dk har en lederuddannelse der naturligt kan placeres under et at ovenstående domæner/kategorier – så vil de som ekstra bonus ligeledes blive eksponeret på disse hjemmesider og dermed øge styrken i SEO, synlighed og muligheden for at blive fundet at deres kommende deltagere.

Velkommen til Lederuddannelserne.dk 😊