VELKOMMEN: Bering & Søgaard

LEDERUDDANNELSE - Bering og Soegaard

Bering & Søgaard er vores seneste udbyder af lederuddannelser her på Lederuddannelserne.dk

Bering & Søgaard tegnes af Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og de har til huse i Viborg. “Personlig udvikling og coaching” er det store omdrejningspunkt for Bering & Søgaard, og hvor slutresultatet er skabelsen af det liv man ønsker sig. Som de skriver på deres hjemmeside: Vil du gerne tjene mere, nyde større frihed, levere mere lidenskabeligt og opnå større tilfredsstillelse både personligt og professionelt, så fortvivl ikke – det kan du komme til! I Bering & Søgaard hjælper vi personer med at komme i kontakt med sig selv, hvem de er, hvad de er i stand til, og hvad de vil i livet. Vi tilbyder en-til-en coaching, online forløb og produkter, alt sammen baseret på årtiers forskning, erfaring og anvendelse – for at løfte folks tanker og bringe deres geni til overfladen. Bering & Søgaard er dedikeret til at vække Danmark op.”.

Kategorier til lederuddannelsen

Valget af kategorier til den nye lederuddannelse på Lederuddannelserne,dk, som Bering & Søgaard besluttede sig for ved oprettelsen af lederuddannelsen, afspejler på fornemste vis indholdet af lederuddannelsen og mulighederne for deltagerne. Kategorierne er:

  • Længde / 6 måneder
  • Alternativ lederuddannelse
  • Undervisningsmetode / Fjernundervisning
  • Forandringsledelse
  • Fremtidens lederuddannelse
  • Intuitiv lederuddannelse
  • Undervisningsmetode / Onlineundervisning
  • Spirituel lederuddannelse
  • Transformerende lederuddannelse.

Det er tydeligt at længden er 6 måneder og undervisningsmetoden er online / fjernundervisning. Dernæst er der tale om en alternativ -, spirituel -, intuitiv – og transformerende lederuddannelse, hvor forandringsledelse også har et stort fokus. Det er således Bering & Søgaard’s bud på fremtidens lederuddannelse (denne kategori blev også valgt!).

Flere end 100 personer har været igennem lederuddannelsen

Bering & Søgaard har haft flere end 100 personer igennem lederuddannelsen og der er mange, mange positive tilbagemeldinger – prøv bare at se med her:

Bering & Søgaard hjælper også virksomheder

Udover at hjælpe enkeltpersoner, så har Bering & Søgaard også hjulpet en lang række af virksomheder med at nå nye højder, blandt dem tæller: Bestseller, danbolig, thansen, Aarhus Universitet m.fl.

 

Besøg Bering & Søgaard her: https://beringsoegaard.dk/

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du være med i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *