LEDERUDDANNELSE Hvilken lederuddannelse er den rigtige for dig

Hos Ledernes KompetenceCenter har vi en lang række lederkurser og –uddannelser, der er målrettet dig som leder. Vi har samlet et par gode råd til dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg af lederuddannelse for dig.

Vi har specialiseret os i at rådgive ledere om, hvilken uddannelse der bedst matcher deres behov for kompetenceudvikling – og her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi typisk berører i vores sparringssamtaler.

Vi håber, at det også kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvilken uddannelse du skal vælge.

Hvilket udsagn passer bedst på dig?

Er du blevet leder inden for det seneste år?

Hvis du netop eller inden for de seneste par år er begyndt i dit første lederjob og har brug for redskaber til, hvordan du griber dit nye lederjob an, kunne Nyudnævnt leder være det rette forløb for dig.

Her får du fyldt værktøjskassen op med redskaber, der styrker dit overblik og optimerer dine forudsætninger for at levere varen som leder. Og som en ekstra bonus får du et værdifuldt netværk med andre nye ledere.

Vil du gerne styrke din personlige lederstil?

Ledernes Lederuddannelse er for dig, der har nogle års erfaring som leder, som nu ønsker at udvide dit ledelsesmæssige handlerum og blive skarpere på din personlige ledelsesstil. Du har medarbejderansvar og har fokus på at lede gennem andre.

Du har allerede har gjort dig dine første års erfaringer som leder og vil gerne øge dine lederkompetencer med et koncentreret lederudviklingsforløb. På Ledernes Lederuddannelse får du indsigt i dine egne styrker, du lærer om gruppepsykologi, og du øger dine strategiske lederkompetencer. Samtidig får du individuelle sparringssamtaler med underviseren og en af markedets mest omfattende personprofiler.

Vil du styrke dine visionære og innovative lederkompetencer?

Du har flere års erfaring som leder, og du er nysgerrig efter at få en helt ny værktøjskasse og klar til at udvikle dit personlige lederskab, så du kan stå i spidsen for vækst og trivsel i en hastigt foranderlig tid. Du vil også gerne være en drivkraft, der kan agere som forandringsagent i din virksomhed eller organisation.

Med vores nye lederudviklingsforløb Fremtidens lederskab bliver du klædt på til at blive en visionær og entreprenant leder, og du får indsigt i helt nye og innovative måder at tænke ledelse og strategi.

Forløbet omfatter 7 dage og omfatter deltagelse i to LederLounge arrangementer, så du både får et intenst og personligt lederudviklingsforløb i en tryg gruppe og bred inspiration og netværk med mange andre ledere.

Ønsker du at specialisere dig i coaching som ledelsesredskab?

Ønsker du at specialisere dig i coaching som ledelsesredskab, eller vil du gerne have en internationalt akkrediteret coachuddannelse?

Coachuddannelsen for ledere lærer dig at bruge coaching i dit lederskab, så du får mest muligt ud af dine medarbejderes potentiale. Du lærer at stille konkrete spørgsmål, forstå forandringsprocesser og skabe større motivation blandt dine medarbejdere. Samtidig får du en internationalt godkendt coachuddannelse, som du kan bruge, hvis du…

Læs hele artiklen om “Hvilken lederuddannelse er den rigtige for dig?” her: https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser-og-uddannelse/ledelse/hvilken-lederuddannelse-er-den-rigtige-for-dig/

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du være med i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *