Erhvervsakademiet MidtVest opretter ny lederuddannelse på akademiniveau ved Innovest i Skjern.

SKJERN: Nu behøver du ikke drage uden for kommunegrænsen, hvis du vil tage en videregående lederuddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest tilbyder nemlig ledelseskurserne “Ledelse i praksis” og “Projektledelse” ved Innovest i Skjern.

Kurserne er en del af akademiuddannelsen i ledelse, som egner sig til personer, der ønsker opkvalificering, mens de arbejder.

– Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang i Skjern, og vi ser frem til at møde, sparre og udvikle i samarbejde med de mange vestjyske ledere, siger chefkonsulent Peter Jørgensen, Erhvervsakademi MidtVest.

Erhvervsrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har gennem flere år søgt at få en lederuddannelse hertil.

Årsagen er meget enkel:

Med 30.000 arbejdspladser i kommunen er der et stort behov for efteruddannelses- og kursustilbud på både grundlæggende og videregående niveau, så medarbejdere og ledere i både private og offentlige virksomheder kan uddanne sig lokalt og tæt på arbejdspladsen.

– Der er rigtig mange virksomheder, der har behov for at uddanne deres ledere også på akademiniveau, siger Bjarne Søgaard Nielsen, uddannelseskonsulent hos Innovest.

Lederkurser

I forvejen udbyder KompetenceGruppen – UdannelsesCener Ringkøbing-Skjerns afdeling for efteruddannelse – en række lederkurser- og uddannelser, herunder Den Grundlæggende Lederuddannelse, der giver adgang til Erhvervsakademiets akademiuddannelser.

Det har i flere år været et ønske fra erhvervslivet og erhvervsrådet, at der også skulle være lokale muligheder for at bygge oven på dette forløb med mere viden og udvalgte redskaber til god ledelse.

Nu er det altså lykkedes.

– Vi ved, at mange har appetit på lederuddannelse…

Læs hele artiklen om “Ny uddannelse: Nu kan du bliver leder i Skjern” her: https://www.jv.dk/tarm/Nu-uddannelse-Nu-kan-du-bliver-leder-i-Skjern/artikel/2676368

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du være med i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *